Een woord zegt soms meer dan 1000 foto’s, een foto soms meer dan 1000 woorden

Naast teksten schrijven ben ik gek op foto’s maken. Het aloude gezegde ‘een foto zegt soms meer dan duizend woorden’ komt niet uit de lucht vallen. Als tekstschrijver wil ik daar graag aan toevoegen dat een woord soms meer zegt dan duizend foto’s. Foto’s kunnen een tekst versterken, woorden kunnen een foto iets heel anders laten zeggen. Spelen met woorden en beelden vind ik een van de leukste bezigheden. Als autoliefhebber portretteer ik graag vierwielers waarvan mijn hart sneller gaat kloppen, maar ik fotografeer evenzo graag mensen, landschappen en voorwerpen. Ook ik ken mijn grenzen en daarom laat ik bruids- en voedselfotografie (al dan niet gecombineerd) graag aan anderen over.

Interviews voorzien van foto’s

Geregeld neem ik interviews af. Vind ik erg leuk: je komt met veel mensen in contact die elk hun verhaal hebben. Of dat nu persoonlijk of zakelijk gerelateerd is. Om het plaatje van het interview – letterlijk – compleet te maken kan ik het interview voorzien van foto’s.

Uw voordeel hiervan?

Geen aparte fotograaf nodig
Beeld dat perfect past bij de tekst
Minder kosten
Meer flexibiliteit
Eén aanspreekpunt

Redactioneel artikel + foto’s

Een redactioneel artikel wordt aantrekkelijker als het voorzien is van fraaie foto’s. Sterker nog, vrijwel iedereen wil in deze tijd mooie beelden bij een redactioneel stuk. En dat is prima, want dat kan ik ook voor u verzorgen. Met mijn ervaring voor diverse media (print en online) ben ik breed inzetbaar op verschillende terreinen zoals onderwijs, zorg, cultuur (vooral muziek) en – uiteraard – automobilia.