Wie ben ik?

 

Mijn naam is Michel Wanner (Rotterdam, 1967) en ik ben contentspecialist: tekstschrijver, copywriter en (eind)redacteur. Met veel plezier. Taal, auto’s, muziek en fotografie zijn de passies, creativiteit en accuratesse de sleutelwoorden. Momenteel doe ik diverse opdrachten die gerelateerd zijn aan onderwijs, zorg en automobielen.

Auto’s (zowel klassieke als moderne) die emotie(s) bij mij oproepen verdienen het om beschreven te worden in een toegewijd stukje tekst én vastgelegd te worden op de gevoelige plaat. Dit doe ik dan ook geregeld voor de website en Facebook-pagina van AutosVanToen en in mijn weblog www.youngtimerblog.nl. Op Instagram vind je een deel van mijn autofoto’s onder de naam picbymi.

Als muziekliefhebber schrijf ik soms muziekrecensies voor de Popunie. In het verleden deed ik dat voor het betere muziekportaal Muziek.nl en het hifiportaal www.hifi.nl.

Schrijven voor diverse sectoren

Ik heb veel ervaring als freelanceredacteur voor lokale/regionale media. Voor deze media schrijf ik de meest uiteenlopende artikelen: interviews met organisatoren van diverse evenementen, advertorials, artikelen over bedrijfsexpansie enz. Door mijn brede interesse, nieuwsgierigheid en veelzijdigheid weet ik mij altijd goed in de doelgroep te verplaatsen. Ook door mijn gevarieerde werkervaring in verschillende bedrijfssectoren beschik ik over brede kennis en kan ik mij goed inleven. En dat is weer handig voor u als opdrachtgever.

Natuurlijk kan het voorkomen dat ik bepaalde expertise ontbeer. Indien dit het geval is dan leer ik graag meer over het specifieke onderwerp. Bijvoorbeeld door het nalezen van vakliteratuur of het op gerichte wijze gebruikmaken van mijn netwerk.

Bezieling, kwaliteit, tevredenheid

Welke opdracht ik ook voor u uitvoer, ik doe hem met bezieling.

Wat u ook verwoord wilt zien, de kwaliteit van de teksten staat centraal.

Wie u ook bent of wat u ook doet, uw tevredenheid is mijn drijfveer.

Meer weten? Stuur een e-mail naar info@michelwanner.nl